Popis akce


Název: První setkání exportního business klubu
Pořadatel: Krajská hospodářská komora MSK, Centrum mezinárodního obchodu při KHK MSK
Kontakt: i.honusova@khkmsk.cz
Popis: Představení činnosti exportního business klubu. Možnosti zprostředkování přímého vstupu členským firmám do vybraných exportních zemí. Předání informací o spolupráci se slovenským obchodním radou. Představení úspěšné firmy z Moravskoslezského kraje, která již má dlouholetý kontrakt se zahraničním partnerem.
Místo: Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje, Výstavní 2224/8, 709 00 Ostrava-Mar. Hory, zasedací místnost v přízemí budovy
Datum konání: 27.03.2018
Program: Program semináře: 15:00 – 15:20 Úvodní slovo ředitelky úřadu KHK MSK Bc. Natálie Šitavancové Představení poradenské sítě Enterprise Europe Network pro podnikatele Představení Kontaktního místa česko-slovenské hospodářské spolupráce 15:20 – 15:40 Ing. Tomáš Pastrňák, MBA Představení činnosti exportního business klubu 15:40 – 17:00 Networking, volná diskuze na téma: Možnosti zprostředkování přímého vstupu členským firmám do vybraných exportních zemí Předání informací o spolupráci se slovenským obchodním radou Představení úspěšné firmy z Moravskoslezského kraje, která již má dlouholetý kontrakt se zahraničním partnerem.
Další informace: Účast je zdarma. Setkání je určeno pouze pro členy KHK MSK.
Cena:
Úhrada: ZDARMA