Popis akce


Název: Konzultace k podnikání v Polsku
Pořadatel: Krajská hospodářská komora MSK
Kontakt: een@khkmsk.cz
Popis: Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje nabízí obchodně právní poradenství zaměřené na polský trh zcela zdarma. Tyto právní konzultace vede Dr. Tadeáš Hlawiczka. Konzultace se uskuteční 16. 4. 2019.
Místo: Budova Krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje na Výstavní 2224/8, v Ostravě-Mariánských Horách.
Datum konání: 16.04.2019
Program: Témata poradenství: - Právo a regulace (založení firmy v Polsku, registrace živnosti, polské právo, prověření obchodního partnera v Polsku, právní forma podnikání, vnitřní firemní regulace, právní audit v Polsku) - Finance a účetnictví (zajištění účetnictví v Polsku, polské daňové právo, vymáhání pohledávek) - Obchod a zprostředkování (obchodní zastoupení v Polsku, vyhledání obchodního partnera v Polsku, asistenční servis) - Marketing a komunikace na polském trhu - Veletrhy a dvoustranná jednání v Polsku pořádaná partnery Enterprise Europe Network Konzultace přihlášených firem budou domlouvány jednotlivě. Délka jedné konzultace cca 30min.
Další informace: Konzultant: Dr. Tadeáš Hlawiczka je odborníkem v oblasti fungování mikro a malých podniků a jejich činnosti v česko-polském kontextu. Specializuje se na výběr optimální právní formy pro podnikání v Polsku. Dlouhodobě se také věnuje řešení pohledávek českých subjektů v Polsku. Realizuje poradenské služby v oblasti podnikání na polském trhu.
Cena: člen 0,- / nečlen 200,- Kč
Úhrada: Akce je bezplatná.