Popis akce


Název: Jak rychle a jednoduše zavést EET?
Pořadatel: HK ČR
Kontakt: i.honusova@khkmsk.cz
Popis: Od 1. května 2020 se evidence tržeb rozšíří i na zbývající podnikatele z oblastí dopravy, zemědělství, řemesel a výrobních činnosti. Koho přesně se nově EET bude týkat? Co vše k EET potřebujete? Jak máte postupovat při jeho zavádění? Kdy musíte mít elektronickou pokladnu, tiskárnu a připojení k internetu? A naopak, kdy nic z toho nepotřebujete a stačí vám jen „papírový blok účtenek“? Na co si dát pozor, až budete zavádět EET přímo vy? Proč je dobré se registrovat už od 1. února 2020 a co vám to přinese? Na tyto a další otázky získáte odpovědi na semináři od Hospodářské komory, který se bude konat 24. března 2020 v Ostravě. Na akci vystoupí experti z Generálního finančního ředitelství, ministerstva financí a drobní podnikatelé, kteří už mají konkrétní zkušenosti s fungováním EET.
Místo: Ostrava
Datum konání: 24.03.2020
Program: 9:30-11.00 Co pro vás znamená novela zákona Základní pojmy k EET. Co přináší novela zákona v souvislosti se závěrečnou vlnou. Koho se EET týká. Jak na registraci. Rozdíl mezi běžným a zvláštním režimem. Kdo a kdy může využívat papírové účtenky… Přednášet budou: Ministerstvo financí ČR Generální finanční ředitelství 11:05-11:15 Přestávka 11:15-12.30 Jak na zavedení EET Zkušenosti drobných podnikatelů, kteří už EET používají: – na co si dát pozor při zavádění – na co se zaměřit při každodenním provozu Vyzkoušená řešení, která už fungují v praxi: – podle čeho vybrat řešení vhodné právě pro vás – jak nastavit systém – co vše vlastně potřebujete – kam zavolat, když něco nefunguje… 12:35 -13:00 Diskuze Diskutujte s přednášejícími ale i kolegy a vyměňujte si vzájemně informace o EET
Další informace: Akce je vhodná pro všechny řemeslníky a živnostníky, kteří pracují s hotovostí a vztahuje se tak na něj závěrečná (3. a 4.) vlna EET.
Cena:
Úhrada: Platebním převodem na účet č. 373630443/0300 do 20. 3. 2020, jako variabilní symbol uveďte kód 2001, specifický symbol = vaše IČ.