Popis akce


Název: Stres & Resilience (odolnost)
Pořadatel: Krajská hospodářská komora MSK
Kontakt: i.honusova@khkmsk.cz
Popis: Krajská hospodářské komora Moravskoslezského kraje a andragogická instituce KONFUCIUS® vás zvou na online kurz: Stres & Resilience (odolnost). Pojďme si povídat a diskutovat o tom, co nás aktuálně trápí a „stresuje“, pojďme nalézt odpovědi, JAK POSÍLIT VLASTNÍ RESILIENCI, TEDY ODOLNOST, jak co nejlépe zvládnout aktuální situaci, aby nám naše energetické optimum nekolísalo někam, kde se necítíme dobře psychicky, fyzicky, ale TAKÉ ZDRAVOTNĚ. Ano, naše ROZPOLOŽENÍ, STRES A ODOLNOST SE PŘÍMO PODÍLEJÍ NEJEN NA KVALITĚ NAŠEHO PRACOVNÍHO A OSOBNÍHO ŽIVOTA, ALE TAKÉ, A TO PŘEDEVŠÍM, VE FUNKČNOSTI NEBO NEFUNKČNOSTI NAŠEHO IMUNITNÍHO SYSTÉMU.
Místo: online
Datum konání: 09.03.2021
Program: Povedeme zcela přirozenou, uvolněnou, řízenou diskusi směrem k získání znalostí, dovedností a návyků, jak hmatatelně posílit svou odolnost, jak si pomoci okamžitě, středně i dlouhodobě. Jak mnohem lépe zvládnout aktuální dobu, náročnou především na naši psychiku a v neposlední řadě zdraví.
Další informace: Na setkání s Vámi se těší lektor, andragog, dříve vrcholový sportovec a zakladatel andragogické instituce KONFUCIUS®, Jan Kovač. Tvůrce vzdělávacího programu Stres & Resilience.
Cena: 1 700 člen / 2 000 nečlen
Úhrada: CENA: 1 700,- Kč vč. DPH – členská firma KHK MSK; 2 000,- Kč vč. DPH – nečlenové Částku prosím uhraďte platebním převodem na účet č. 373630443/0300, nejpozději do 5.3.2021, jako variabilní symbol uveďte kód 2021, specifický symbol = vaše IČ.